 
						 Keşkül
						 
						 MATERİAL SİYAHISI:
 
 7,5 su b. Süd
 1,5 su b. Toz şəkər
 3 şorba k. Düyü unu
 2 şorba k. Nişasta
 1 su b. Toz badam
 1 su b. Hindistan qozu
 1 yumurta sarısı
 Toz yaşıl fıstıq
 
 İÇİ:
 
 Südü qazana tökürük. Şəkər tozu, düyü ununu, nişasta əlavə edirik. Yumurta sarısını əlavə edirik. Hind qozundan və toz badam 2 qaşıq qədər qoyuruq. Çırpma teliylə qarışdıraraq bişirməyə başlayırıq. Konsistensiya koyulaş-ıb qaynayanda servis qabına ya da kasalara dilənçi çanağı tökürük. Soyumağa qoyuruq. Üzərini, yaşıl fıstıq, hindistan qozu və toz badamla bəzəyirik.
Tarix: 14.06.2015 / 16:26 Müəllif: Nurana Baxılıb: 43 Bölmə: Desertlər
loading...