Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

DesertlərŞokaladlı pudinq

Şokaladlı pudinq

MATERİAL SİYAHISI:

1 lt. Süd
2 xörək qaşığı nişasta
1 xörək qaşığı un
1 xörək qaşığı düyü unu
1 su stəkanı krem
1 su stəkanı toz şəkər
1 paket vanil
80 q. Bitter şokolad
80 q. Südlü şokolad

ÜZƏRİ ÜÇÜN:

Biskvit

İÇİ:

Südü qazana tökürük. Nişasta, unu, düyü unu, vanili və şəkər tozu əlavə edirik. Ocaq üzərində alırıq və çırpma teliylə qarışdıraraq bişiririk. Konsistensiya koyulaş-ıb qaynamağa başlayanda altını bağlayırıq. Kiçik bir polad qazana kremi tökürük. Qaynayanda içinə bitter şokoladı və südlü şokoladı qıraraq atırıq.

Altını bağlayırıq və şokoladı əriməyə buraxırıq, qarışdırırıq. Bişən kremi stəkanlara və Ardı »

DesertlərPortağallı puf dilimlər

Portağallı puf dilimlər

MATERİAL SİYAHISI:

2 yumurta
1 çay stəkanı toz şəkər
2 xörək qaşığı un
2 xörək qaşığı su
1 xörək qaşığı kakao
1 paket qabartma tozu

KREMİ ÜÇÜN:

1 litr süd
1 su stəkanı toz şəkər
2 xörək qaşığı un
1 xörək qaşığı nişasta
1 xörək qaşığı düyü unu
1 paket vanil

ÜZƏRİ ÜÇÜN:

1 su stəkan portağal suyu
1,5 poşet toz şəndi

BƏZƏMƏK ÜÇÜN:

Portağal

İÇİ:

Keksi üçün, yumurtaları qarışdırma qabına qırırıq. Şəkər tozu əlavə edib mikserlə yaxşıca köpüklənən qədər çalırıq. Suyunu qoyub təkrar çalırıq. Kakao, unu və qabartma tozunu əlavə edib Ardı »

DesertlərVişnəli iki rəngli desert

Vişnəli iki rəngli desert

MATERİAL SİYAHISI:

1 kasa albalı
1 çay stəkanı toz şəkər
2 su stəkanı su
2,5 xörək qaşığı nişasta

Üyüdülmüş Unlu PUDİNQİ ÜÇÜN:

2 su stəkanı süd
2 xörək qaşığı üyüdülmüş un
2 xörək qaşığı nişasta
1 paket vanil
1 çay stəkanı toz şəkər

İÇİ:

Albalıları kiçik bir qazana qoyuruq. Suyunu tökürük və bişməyə qoyuruq. Albalı bişəndə bir kasaya suyu tökürük, qaşıqla də albalıları əzirik. Bu keçdiyimiz albalı suyunu yenə də kiçik bir qazana tökürük. Şəkər tozunu veririk və bişiririk. Qaynayanda, nişasta suyla əzirik və qazana tökürük. Konsistensiya koyulaş-ıb qaynayanda altını bağlayırıq. Silikon muffin qəliblərini isladırıq. Hamısının Ardı »

DesertlərKaramelli desert

Karamelli desert

MATERİAL SİYAHISI:

1 lt. Süd
1 su b. Toz şəkər
1 şorba k. Un
1 şorba k. Nişasta
1 şorba k. Düyü unu
1 pk. Vanil

BAZA ÜÇÜN:

1 paket pişik dili biskvit
1 su b. Süd

KARAMELİ ÜÇÜN:

1 su b. Toz şəkər
1 su b. Krem

İÇİ:

Pişik dili biskvitləri kuba stəkanların zəmininə bir bir qıraraq qoyuruq. Üzərilərinə südü kaşıkla tökərək isladırıq. Kremi üçün, südü qazana tökürük. Toz şəkəri, unu, nişasta, düyü ununu və vanili qoyuruq. Çırpma teliylə qarışdıraraq bişiririk. Kreminin konsistensiya koyulaş-ıb qaynayanda altını bağlayırıq. Kuba stəkanların içinə kremi tökürük və Ardı »

DesertlərFıstıqlı pudinq

Fıstıqlı pudinq

MATERİAL SİYAHISI:

1,5 lt. Süd
1,5 su stəkanı toz şəkər
1 su stəkanı nişasta
Yarım su stəkanı düyü unu
1 paket vanil
1 kasa yaşıl fıstıq

ÜZƏRİ ÜÇÜN:

Nar dənələri

İÇİ:

Südü qazana tökürük. Toz şəkəri, vanili, nişasta və düyü ununu əlavə edirik. Qaza almadan əvvəl çırpma teliylə qarışdırırıq. Daha sonra ocaq üstünə alırıq və çırpma teliylə qarışdıraraq bişiririk. Konsistensiya koyulaş-ıb qaynayanda içinə iri qırılmış yaşıl fıstıq iştirak edirik. Çırpma teliylə qarışdırırıq və qızılı bağlayırıq. Şüşə soba qabına pudinqi tökürük və üzərini spatula-la düzəldirik. Soyumağa qoyuruq. Bir gecə soyuducusunda sakitləşdiririk. Dilimləyib və üzərinə nar dənələri səpərək Ardı »

DesertlərKremli yerkökülü desert

Kremli yerkökülü desert

MATERİAL SİYAHISI:

5 yerkökü
1 su b. Toz şəkər
1 pk. Petibör biskvit
1 çay k. Darçın
1 çay b. Su

KREMİ ÜÇÜN:

1 lt. Süd
1 su b. Toz şəkər
2 şorba k. Düyü unu
2 şorba k. Nişasta
1 şorba k. Un
1 pk. Vanil

ÜZƏRİ ÜÇÜN:

Hindistan qozu

İÇİ:

Kökləri soyuruq və geniş bir qaba rəndələyirik. Tavaya zeytun yağı tökürük və yerkökü qovururuq. Şəkər tozunu də tökürük və yerkökü inadı keçənə qədər bişiririk. Konsistensiya tünd olmaması üçün suyu tökürük. Biskvitləri əlimizlə mümkün qırırıq. Biskvitləri də yerkökü tavaya əlavə edirik və qarışdırıb Ardı »

DesertlərBiskivitli desett

Biskivitli desett

MATERİAL SİYAHISI:

1 lt. Süd
1 su stəkanı toz şəkər
8 xörək qaşığı üyüdülmüş un
1 paket vanil
2 paket kakaolu biskvit

ÜZƏRİ ÜÇÜN:

1 poşet köpükləndirilmiş şəndi
Hindistan qozu
Yaşıl fıstıq

İÇİ:

Süd, şəkər, üyüdülmüş un və vanili qazana qoyub ocağın üzərinə alırıq. Çıprma simi ilə daim qarışdırıb tünd bir konsistensiya alana qədər bişiririk. Krem-imiz bişəndən sonra orta boy bir borcama yarısını tökürük. Kreminin üstünə kakaolu biskvitləri diziyoruz. Onun üzərinə kreminin digər yarısını tökürük. Soyuması üçün saxlayırıq. Soyuduqdan sonra üzərinə köpükləndirilmiş şəndi qovub hindistan qozu və yaşıl fıstıq səpirik. Dilim xidmət edirik. Ardı »

DesertlərStəkanda çiyələkli biskivitli şirni

Stəkanda çiyələkli biskivitli şirni

MATERİAL SİYAHISI:

1 paket yulaf biskvit
Yarım kq çiyələk

KREMİ ÜÇÜN:

1 litr süd
1 su stəkanı toz şəkər
2 xörək qaşığı un
2 xörək qaşığı qarğıdalı nişastası
1 paket vanil
1 poşet köpükləndirilmiş şəndi

İÇİ:

Kremi üçün, südü qazana tökürük. Toz şəkəri, unu, nişasta və vanili qoyuruq. Çırpma teliylə qarışdıraraq bişirməyə başlayırıq. Konsistensiya koyulaş-ıb qaynayanda altını bağlayırıq və soyumağa qoyuruq. Krem soyuyanda köpükləndirilmiş krem şantiden iştirak edib mikserlə qarışdırırıq. Krem şantiden üzəri üçün də ayırırıq. Biskvitləri bir kasa içində xırda-xırda-yırıq. Şirin stəkanlarının zəmininə biskvit qoyuruq. Kremi krem şəndi torbasına doldururuq. Stəkanların içinə krem sıkıyoruz.

Ardı »