Stakanda manqo
MATERİAL SİYAHISI:
1 litr süd
1 su stəkanı toz şəkər
2 xörək qaşığı ilə un
4 xörək qaşığı ilə nişasta
3 manqo
İÇİ:
Südü qazana tökürük, şəkər tozu, unu və nişasta qoyuruq. Çırpma teliylə qarışdıraraq bişiririk. 2 dənə manqonu soyuruq və nüvəni ayırırıq. Doğrayıcıdan keçirərək püre halına gətiririk. Konsistensiya koyulaş-ıb qaynamağa başlayanda içinə manqo püresini əlavə edirik. Qaynayanda altını bağlayırıq. Stəkanlara kremini bölüşdürürük. Soyumağa qoyuruq. Manqo kremi qablara bölüşdürərkən bir az maye gələ bilər amma soyuduqca bərkiyəcək. Qalan manqonu soyuruq və küp doğrayırıq. Kuba ilə bölüşdürərək xidmət edirik.
Tarix: 11.06.2015 / 23:23 Müəllif: Nurana Baxılıb: 54 Bölmə: Desertlər
loading...