Barbunya Salatı
MATERİAL SİYAHISI:
500 q. Barbunya
2 kök
2 qırmızı istiot
1 çay stəkanı misir
1 dəstə cəfəri
1 kasa kornişon turşu
Yarım kəvər
1 limon
Zeytun yağı
İÇİ:
Kökləri soyub küp küp doğrayırıq. Barbunya və kökləri ayrı qazanlarda qaynadırıq.
Pörtən tərəvəzləri süzüb soyumağa qoyuruq. Bu zaman qırmızı istiot, kəvər, cəfəri və turşu istədiyimiz ölçüdə doğrayırıq. Qarışdırma qabına doğranmış materiallarımızı alırıq. Soyuyan səbzələridə əlavə edirik. Zeytun yağı töküb limonu sıxırıq. İstəyə görə bir az da duz qatıb qarışdırırıq. Boşqaba alıb xidmət edirik.
Tarix: 03.02.2015 / 16:19 Müəllif: Aziza Baxılıb: 69 Bölmə: Salat tarifleri
loading...