Çuğundurlu Kipr Salatı
MATERİAL SİYAHISI:
1 kq pörtmüş qırmızı çuğundur
2 böyük pörtmüş kartof
2 pörtmüş yumurta
5 təzə soğan
1 dəstə cəfəri
1 çay stəkanı sirkə
Zeytun yağı
Duz
Buruq
İÇİ:
Çuğunduru və kartofu qaynadırıq, qabıqlarını soyuruq. Çuğunduru və kartofu iri küp şəklində doğrayırıq. Təzə soğanı və cəfərini doğrayırıq. Doğrayan materialları qarışdırma qabına alırıq. Sirkə və zeytun yağını veririk, duzunu atırıq, qarışdırırıq. Xidmət qabının kənarlarına buruq yarpaqlarını düzürük. Ortaya da salatını tökürük. Üstünə doğranmış cəfəri və təzə soğan səpirik. Son olaraq pörtmüş yumurtanı küp doğrayıb üzərinə qoyaraq xidmət edirik.
Tarix: 03.02.2015 / 16:13 Müəllif: Aziza Baxılıb: 65 Bölmə: Salat tarifleri
loading...