Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Gül kələm Salatı

MATERİAL SİYAHISI:

Yarım gül kələm
1 kasa kornişon turşu
1 kasa misir
2 köz qırmızı istiot
1 dəstə cəfəri
1 limon
Zeytun yağı
Duz

İÇİ:

Gül kələmi çiçəklərinə ayırırıq. Qaynayan suya qoyuruq və 10 dəqiqə qaynadırıq. Qaynar sudan qaldırdığımız kimi soyuq su dolu bir qaba qoyuruq. Süzürük və soyumağa qoyuruq. Qarışdırma qabına gül kələmi alırıq. Üzərinə misiri qoyuruq. Kornişon turşu, köz qırmızı bibəri və cəfəri doğrayıb qarışdırma qabına əlavə edirik. Limon suyunu sıxırıq, zeytun yağı və duz tökərək servis edirik.


Tarix: 03.02.2015 / 16:28 Müəllif: Aziza Baxılıb: 67 Bölmə: Salat tarifleri
loading...