Makaron supu resepti
Tərkibi:
Sümüklü ət
1 ədəd soğan
1 ədəd yerkökü
Makaron
2-3 gilə şüyüd
Duz
1 x. q. duru yağ
Hazırlanması:
Əvvəlcə sümüklü əti qazana qoyub qaynadirıq. Et pişməyə yaxın yerkökün soğanı torkadan keşirdib bir xörəy qaşıkı duru yağ vurub balaca odda 5 deqə kimi qatışdırırıq. Əti sudan çıxardıb yerkökü soğanı bulyona tokürük bir kartoşkanı balaca kubik formada toğrayib toküruk suya qazanın qapaqın qoyub 20 deqe kimi bişiririk. Əti sumuydən ayırib xirda doğrayirik. Kartov bişəndən sonra makaron doğradikimiz əti supun içinə tökürük 20 dəqə kimi pişirikik sup hazir oldukdan sonra şüyütü xirda doğrayib supun içinə tokürük.Və artik supumuz hazırdı.
Nuş olsun!
Tarix: 29.11.2014 / 12:48 Müəllif: Aziza Baxılıb: 323 Bölmə: Şorbalar ve Helimler
loading...