Beze
Daha bir dadlı şirniyyat növü
Ərzaqlar:
1 stəkan şəkər tozu (və yaxud 0,5 stəkan şəkər tozu+ 0,5 stəkan şəkər pudrası)
4 ədəd yumurtanın ağı
1-2 ç.q. vanil şəkəri
Hazırlanma qaydası:
Yumurta ağının üzərinə şəkər tozun yarı hissəsini əlavə edib çalın. Sonra tədricən üzərinə vanil şəkəri və qalan şəkər tozunu əlavə edərək, yenidən yaxşıca çalın.
Xüsusi forma qabına perqament kağızı qoyub ( və yaxud yağlayıb), üzərindən qaşıqla bezeləri yerləşdirin.
Bezeni 80-100 dərəcə qızdırılmış sobada 1-2,5 saat ərzində (bezenin ölçüsündən asılı olaraq) bişirin. Nuş olsun
Tarix: 08.12.2012 / 15:53 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 302 Bölmə: Şirniyyatlar
loading...