Tərəvəzli makaron şorbası
MATERİAL SİYAHISI:
1 su stəkanı muncuq makaron
1 çay stəkanı qarğıdalı
1 qırmızı istiot
1 yaşıl istiot
2 xörək qaşığı pomidor tomatı
2 xörək qaşığı kərə yağı
2 xörək qaşığı un
1 su stəkanı ət suyu
Duz
Su
İÇİ:
Qırmızı istiotu və yaşıl istiotu kub kub doğrayırıq. Qazana kərə yağını qoyuruq və bibərləri qovururuq. Unu əlavə edib qovurmaya davam edirik. Abqora-sını qoyub qarışdırırıq. Soyuq ət suyunu tökürük, bir qədər soyuq su tökürük və çırpma teliylə konsistensiyanı açırıq. İsti su əlavə edirik. Ayrı bir qazanda pasta qaynadırıq. Makaron yarı konsistensiya gəlincə suyla birlikdə şorba qazanına çatdırırıq. Duzunu atırıq. Son olaraq qarğıdalını da qoyuruq və bişiririk.
Tarix: 08.04.2015 / 16:43 Müəllif: Nurana Baxılıb: 82 Bölmə: Şorbalar ve Helimler
loading...