Qarox püresi (Körpələr üçün
Tərkibi:
Qarox 1 stəkan
Su 1 stəkan
Ərimiş kərə yağı 1 çay qaşığı
Təzə nanə 2 yarpaq.. ve ya quru nanə
Hazırlanması:
Əgər tzəz qarox yoxdursa və ya fəsli deyilsə, dondurulmuş, poşetlerde satılan təzə qaroxdan istifadə edin.
Konserva qutularındakı ərzaqlardan uşaqlara verilməməsi tərəfdarıyam
Təzə qaroxların qabıqlarını soyun və bir qazana qoyun.
Üzərinə su və kərə yağını əlavə edib bişirməyə başlayın.
Ocaqdan almadan 1-2 dəqiqə əvvəl təzə nanəni qatın.
Qaroxlar yumşaldığında dərin bir qaba boşaldıb blendırla əzin, püre halına gətirin.
Nuş olsun!
Tarix: 29.11.2014 / 12:59 Müəllif: Aziza Baxılıb: 31 Bölmə: Şorbalar ve Helimler
loading...