Qaraciyərli ayntopf resepti
Tərkibi:
375 q kök
375 q qaraciyər
50 q marqarin (kərə yağı)
cəfəri
1 baş soğan
750 q kartof
duz
istiot
Hazırlanması:
Kökü halqa, qaraciyəri isə kubik doğrayıb qarışdırın. Xırda doğranmış soğanı yağda qızardın, kübik doğranmış kartofu, köklə qaraciyəri buraya əlavə edib, duzlayıb-istiotlayıb üstünə çıxana qədər qaynar su tökün. Ağzıbağlı qazanda vam odda bişirin. Süfrəyə verərkən üzərinə doğranmış cəfəri səpin.
Nuş olsun!
Tarix: 29.11.2014 / 12:49 Müəllif: Aziza Baxılıb: 29 Bölmə: Şorbalar ve Helimler
loading...