Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Alçanı duzlayaraq yeməyin..

A, B1, B2, B3, B6, C, E vitamini və kalium və maqneziumla zəngin olan alça həzm sistemi xəstəliklərinin qarşısını alır, qəbizliyi aradan qaldırır.

Qaraciyər, ürək, böyrək və revmatizm xəstəlikləri üçün əsl şəfa mənbəyi olduğu üçün alçadan bol-bol istifadə etmək lazımdır.
Bundan başqa, alça şəkər xəstəliyinin də qarşısını alır. Bütün meyvələr kimi alçanı da yaxşıca yuduqdan sonra yeyin.

Lakin alçanı duzlayıb yemək məsləhət deyil, çünki hipertoniya və böyrək xəstəliklərinə səbəb olur.


Tarix: 21.01.2015 / 12:31 Müəllif: Aziza Baxılıb: 39 Bölmə: Qidalanma və Dieta
loading...