Misir çörəyi
İÇİ:
Unu qarışdırma qabına qoyuruq. Ortasını açırıq və südü, zeytun yağını tökürük. Unun üzərinə qabartma tozu və duz səpirik. Ortasına aldığı qədər isti su tökürük və ortadan yoğurmağa başlayırıq. xəmir hazırlayırıq və yağlanmış soba qabına xəmiri your up. Əlimizi suya batıraraq xəmiri boşqaba basırıq və üzərini düzəldirik. Bıçaqla dilimliyirk. Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcəlik sobada bişiririk.
QARĞIDALI ÇÖRƏYİ:
1 kq qarğıdalı unu
1 su b. Süd
1 çay b. Zeytun yağı
Yarım pk. Qabartma tozu
Duz
İsti su
Tarix: 06.04.2015 / 12:00 Müəllif: Nurana Baxılıb: 52 Bölmə: Dünya mətbəxi
loading...