Tartar sousu ilə Fişburger
Tərkibi:
Sümüksüz balıq filesi-500 q
Qaymaq yağlığı 30 %-2 x.q
Un- 5 x.q
Reyhan yarpaqları
Bulka-4 ədəd
Tartar sousu üçün:
Mayonez- 5 x.q
Limon qabığı (sedrası)-0,5 ç.q
Sirkəyə qoyulmuş xiyar-1-2 ədəd
Hazırlanması:
Sous üçün:Kaperslərə xiyarlar blenderdən keçirilir, yaxşı sıxılır, mayonezlə qarışdırılıb limon sedrası əlavə edilir. Hazır sous soyuducuya qoyulur.
Balıq filesi 2 x.q unla blenderdən keçirilir.Farşa qaymaq, yumurta ağı, duz, istiot əlavə edilib yenə blenderdən keçirilir. Alınan farşdan 4 yastlı kotlet, 2-3 rryhan yarpağı qoyulur, 1 x.q sous əlavə edilir.
P.S: Burgerlər isti halda yeyilir.
Nuş Olsun!
Tarix: 29.11.2014 / 13:42 Müəllif: Aziza Baxılıb: 36 Bölmə: Dünya mətbəxi
loading...