İÇİ:
Böyük təhər bir yağlı kağız soba qabına yerləşdiririk. Ortasına kiçik tikə əti və doğranmış qabırğa qoyuruq. Üzərinə yarım ay şəklində doğranmış soğanları və sarımsaqları qoyuruq. Üstünə təzə kəklikotu yarpaqları atırıq. Duzunu və istiot əlavə edirik.
Badımcanları alabəzək soyub kub doğrayırıq. Pomidorları soyuruq və küp doğrayırıq. Bibərləri seçirik və doğrayırıq. Bibər, badımcan və pomidoru qat qat qoyuruq. Təkrar duz atırıq. Zeytun yağını tökürük. Kağızın kənarlarını bağlayırıq. Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcəlik sobada bişiririk.
KAĞIZDA MALATYA KABABI
500 q. Quzu qabırğa
500 q. Quzu əti
3 badımcan
2 soğan
5 yaşıl istiot
4 pomidor
5 diş sarımsaq
Duz
İstiot
Zeytun yağı
Təzə kəklikotu
Tarix: 30.03.2015 / 23:34 Müəllif: Nurana Baxılıb: 63 Bölmə: Dünya mətbəxi