Mantılı Bastırmalı Tarhan
GÜNÜN TƏSVİRİ:
5 şorba q. Tarhan
1 şorba q. Kərə yağı
1 kasa kiçik mandi
1 su s. Ət suyu
Duz
Su
ÜZƏRİ ÜÇÜN:
Pastırma
İÇİ:
Kərə yağı və tarhananı qazanda qovururuq. Üzərinə 1 stəkan soyuq su ilə ət suyunu axıdırıq. Arxasınca isti su ilə mantı əlavə edirik. Mantı pörtən qədər bişiririk. Duzunu atırıq. Şorba zəif odda qaynamağa qoyuruq. Pastırmanı kub şəklində doğrayırıq. Tavaya kərə yağı qoyuruq, pastırmanı əlavə edib qovururuq. Şorbanı süfrəyə verərkən üzərinə pastırma tökərək servis edirik.
Tarix: 23.01.2015 / 17:13 Müəllif: Aziza Baxılıb: 39 Bölmə: Şorbalar ve Helimler
loading...