Rəngli düyü salatı
MATERİAL SİYAHISI:
1 su b. Düyü
1 qırmızı istiot
1 kasa kornişon turşu
1 kasa qarğıdalı
100 q. SalamI
Təzə soğan
Şüyüd
Cəfəri
Brüssel kələmi
Limon
Zeytun yağı
İÇİ:
Düyü yaxşıca yuyuruq və qaynadırıq. Ayrı bir qazan qaynar suya brüssel kələmləri atırıq. 5 dəqiqə qaynadırıq və soyuq su qoyduğumuz bir qaba qoyuruq. Qırmızı istiotu, kornişon turşu, salamı xırda kub şəklində doğrayırıq. Bir kasaya doğranmış materialları və qarğıdalı qoyuruq.
Üzərinə pörtmüş düyü qoyuruq. Təzə soğanı, cəfəri və şüyüd incə nazik doğrayırıq. Hamısını kasaya əlavə edirik. Üzərinə zeytun yağı tökürük və limon suyu sıxırıq. Süfrəyə verərkən yanına ikiyə kəsilmiş brüssel kələm qoyuruq.
Tarix: 14.05.2015 / 16:51 Müəllif: Nurana Baxılıb: 85 Bölmə: Salat tarifleri
loading...