Tərkibi:
1-2 çuğundur
3 kartof
1 iri yerkökü
100 q pendir
3 yumurta
300 q mal əti
mayonez
xama
2 diş sarımsaq
1,5 st. qoz
nar
cəfəri
Hazırlanması:
Mayonezi xama və əzilmiş sarımsaqla qarışdırın - bu, sousdur, layların arasına çəkiləcək.
Əti, tərəvəzi, yumurtaları suda bişirin.
Lay-lay düzün:
kartofu sürtgəcdən keçirin + mayonezli qarışıq
çuğunduru sürtgəcdən keçirin + mayonezli qarışıq
yerkökünü sürtgəcdən keçirin + mayonezli qarışıq
xırdalanmış qozun bir hissəsi
xırdalanmış ətin yarısı + mayonezli qarışıq
Bundan sonrakı layların diametrini kiçildin:
kartofu sürtgəcdən keçirin + mayonezli qarışıq
xırdalanmış yumurta sarısı
sürtgəcdən keçirilmiş pendir
ətin qalanı
yerkökü
Sonra salatın üstünə mayonezli qarışıq çəkin, yumurta ağını sürtgəcdən keçirib üstünə döşəyin, sous gəzdirin. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir və qoz səpin.
Salatı nar dənələri və cəfəri yarpaqları ilə bəzəyin.
Nuş olsun!
Tarix: 23.11.2014 / 14:23 Müəllif: Aziza Baxılıb: 38 Bölmə: Salat tarifleri