Qarğıdalılı düşbərəli şorba
MATERİAL SİYAHISI:
1 su stəkanı pörtmüş noxud
1 kasa düşbərə
1 çay stəkanı dənə qarğıdalı
2 xörək qaşığı pomidor tomatı
2 xörək qaşığı kərə yağı
1 su stəkanı ət suyu
Nanə
Duz
Su
İÇİ:
Şorba qazanına kərə yağı və unu qoyub qovururuq. Unun qızartma qoxusu çıxanda abqora qoyuruq və qovurmaya davam edirik. Soyuq bulyonla konsistensiyanı açırıq. Daha sonra isti suyunu verərək şorbanın konsistensiyanı tənzimləyirik. Düşbərə əlavə edib bişməyə qoyuruq. Duzunu atırıq. Bişməyə yaxın qarğıdalı əlavə edirik. Nanəni də qoyub xidmət edirik.
Tarix: 08.04.2015 / 23:04 Müəllif: Nurana Baxılıb: 61 Bölmə: Şorbalar ve Helimler
loading...