Közlənmiş bibər şorbası resepti
Tərkibi:
4 közlənmiş qırmızı bibər
1 acı bibər
1 kiçik ölçülü kartof
1 kök
2 diş sarımsaq
1 soğan
1.5 xörək qaşığı zeytunyağı
800 ml toyuq suyu
Qara bibər
Duz
Bəzəmək üçün:
Hisə verilmiş ət
Kökə otu
Süzmə qatıq
Hazırlanması:
Kökün, kartofun və soğanın qabıqlarını soyun. Tərəvəzləri ikiyə və ya üçə bölün. Bütün tərəvəzləri əlavə edin bişirəcəyiniz qaba. Zeytunyağı, duz və qara bibər əlavə edin. Son olaraq minimum və maksimum səviyyəni ortalayacaq qədər toyuq suyu əlavə edin. Şorbanı bişməyə qoyun. Şorbanı kasalara paylaşdırın. Süzmə qatıq, incə dilimlənmiş ət və kökə otu ilə bəzəyib isti serviş edin.
Nuş olsun!
Tarix: 29.11.2014 / 12:58 Müəllif: Aziza Baxılıb: 22 Bölmə: Şorbalar ve Helimler
loading...