MATERİAL SİYAHISI:
500 q. Toyuq
2 pomidor
2 diş sarımsaq
1 ovuc içi qədər təzə kəklikotu
Duz
İstiot
LƏVAZİMATLARI ÜÇÜN:
500 q. Qır göbələyi
1 qırmızı istiot
3 kənd istiotu
2 soğan
Zeytun yağı
Duz
İstiot
İÇİ:
Toyuq ətini və göbələkləri barmaq şəklində doğrayırıq. Bir tavaya duru yağ töküb göbələyi qovururuq. Qırmızı istiotu, yaşıl bibərləri və soğanları doğrayırıq. Göbələyin yanına əlavə edirik. Duzunu, istiotu atırıq və bişəndə altını bağlayırıq. Digər tavaya duru yağ tökürük və toyuğu qovururuq
Sarımsağı da toyuğa əlavə edib bişirməyə davam edirik. Pomidorları soyuruq və doğrayırıq. Pomidoru də toyuğun tavaya əlavə edirik. Duzunu, istiotu atırıq. Qazi bağlamağa yaxın təzə kəklikotu atırıq. İkisi də bişəndə eyni qabda xidmət edirik.
Tarix: 27.03.2015 / 23:40 Müəllif: Nurana Baxılıb: 71 Bölmə: Toyuq yeməkləri