Romanoff
Tərkibi:
1 kq kartof
1 baş soğan
300 q çedder pendiri
1,5 st. xama
duz
qara istiot
Hazırlanması:
Kartofu təmizləyib sürtgəcin iri gözündən keçirin. Soğanı xırda doğrayın. Pendiri sürtgəcdən keçirin.
İri ləyəndə kartof, soğan, pendirin 3/4 hissəsini, duzu və qara istiotu qarışdırın. Xama əlavə edib qarışdırın. Formanı yağlayın. Kartoflu qarışığı içinə qoyun, üzərinə qalan pendiri səpin.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqə, qızılı rəng alanadək bişirin.
Nuş olsun!
Tarix: 29.11.2014 / 14:11 Müəllif: Aziza Baxılıb: 31 Bölmə: Dünya mətbəxi
loading...