Üzüm yarpağında çinekop
İÇİ:
Çinekop-ların təmizləyirik. İçlərinə bir dilim limon qoyuruq. Duz və istiot qoyuruq. Üzüm yarpaqlarını piştaxtaya qoyub, qıraqlarını qatlayırıq. Ortasına çinekop-u qoyuruq.
Çinekop-un başı və quyruğu iki kənardan çıxacaq şəkildə yerləşdirdikdən sonra bürüyürük. Yarpaqla əhatə etdiyimiz balıqların üzərinə un səpirik. Ocaq üstü qızardılmış duru yağ tökürük. Üzum yarpaqlı balıqları çevirərək qızardırıq
10 çinekop
1 limon
Üzüm yarpağı
Duz
İstiot
Duru yağ
Tarix: 07.05.2015 / 15:35 Müəllif: Nurana Baxılıb: 40 Bölmə: Balıq xörəkləri
loading...