Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Qarğıdalı ununda qızarmış levrek
Qarğıdalı ununda qızarmış levrek

MATERİAL SİYAHISI:

3 levrek
1 kasa qarğıdalı unu
Duz
İstiot

QIZARTMAQ ÜÇÜN:

Duru yağ

XİDMƏTİ ÜÇÜN:

Qarışıq göyərti
Qırmızı soğan

İÇİ:

Levrek-ləri balıqçıda can əti etdiririk. Levrek-lərin üzərinə duz və istiot atırıq. Qarğıdalı ununa levrek sümüksüz ətləri tamamilə batırırıq. Qızmış duru yağ da levrek-ləri qızardırıq. Qarışıq göyərtiləri əlimizlə qıraraq boşqaba qoyuruq. Qırmızı soğanı halqa doğrayırıq və yaşıllığın üzərinə qoyuruq. Qızarmış levrek-ləri də üzərinə qoyaraq xidmət edirik.


Tarix: 28.04.2015 / 21:40 Müəllif: Nurana Baxılıb: 26 Bölmə: Balıq xörəkləri
loading...