MATERİAL SİYAHISI:
1250 q. Qızilbalıq can əti
5 pörtmüş kartof
1 dəstə göy soğan
Roka
Gilas pomidor
Duz
İstiot
Təzə biberiye
Zeytun yağı
İÇİ:
Qızilbalıq sümüksüz ət parçalarını boşqaba düzürük.Üzərinə zeytun yağı, duz, dəyirman istiot əlavə edirik. Biberiye yarpaqları atırıq. Hamısını qarışdırırıq. Ocaq üzərində qızartmaq üçün tavaya zeytun yağı tökürük. Balıqları götürüb çevirərək bişiririk.
Pörtmüş kartofları xırda kub şəklində doğrayırıq və qarışdırma qabına qoyuruq. Yaşıl soğanı doğrayıb əlavə edirik. Zeytun yağı, duz və istiot atıb qarışdırırıq. Xidmət qabının kənarlarına kartof salatı, roka qoyuruq. Gilas pomidorları də ikiyə kəsib üzərinə qoyuruq. Qızaran balıqları da qoyaraq xidmət edirik.
Tarix: 06.05.2015 / 18:27 Müəllif: Nurana Baxılıb: 79 Bölmə: Balıq xörəkləri