Qızardılmış qızıl balıq
Qızıl balıq – 248q,
buğda unu – 10q,
ərinmiş yağ – 25q,
baş soğan – 40q və ya
göy soğan – 50q,
narşərab – 5q,
cəfəri – 15q,
istiot – 0,1q,
duz.
Qızıl balıq təmizlənir, girdə tikələrə doğranır. Duz, istiot vurulur, unla urvalanıb yağda iki tərəfi qızardılır və bir neçə dəqiqə qızdırığı şkafda bişirilir. Süfrəyə verdikdə yanına doğranmış baş soğan və ya göy soğan düzülür, üstünə göyərti səpilir, yanına narşərab qoyulur.
Tarix: 12.12.2012 / 20:53 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 213 Bölmə: Balıq xörəkləri
loading...