Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Lobyalı qızılbalıq

İÇİ:

Qızılbalığı qazana alırıq. Üzərinə su tökürük. Duz, istiot, limon dilimi və dəfnə yarpağı ilə birlikdə qaynadırıq. Pörtən alabalığı soyuduruq. Yaşıl soğanı, cəfəri, kiçik kahıları incə nazik doğrayırıq. Qırmızı və yaşıl bibərləri seçirik və incə nazik doğrayırıq. Pomidoru doğrayırıq. Hamısını bir qaba qoyuruq.

Limon suyunu sıxırıq. Zeytun yağı tökürük və qarışdırırıq. Boşqaba tökürük. Kənarlarına qara və yaşıl zeytunları düzürük. Soyumuş qızılbalığı parça parça edib lobyanın üzərinə qoyuruq və xidmət edirik.

Qızıl Balıqlı PİYAZ

300 q. Qızılbalığı
1 kasa pörtmüş lobya
Yaşıl soğan
1 dəstə cəfəri
Kənd istiotu
Qırmızı istiot
Kiçik kahı
1 pomidor
Yaşıl zeytun
Qara zeytun
Limon
Zeytun yağı


Tarix: 06.05.2015 / 22:06 Müəllif: Nurana Baxılıb: 112 Bölmə: Balıq xörəkləri
loading...