Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Güllü Mantı Şorbası

MATERİAL SİYAHISI:

1 kasa pörtmüş yaşıl mərci
1 su s. Pörtmüş noxud
1 su s. Mandi
1 şorba q. Tomat
2 şorba q. Un
1 şorba q. Kərə yağı
Duz
Su

İÇİ:

Qazanda kərə yağını əridib unu qovururuq. Unun qoxusu çıxanda abqora əlavə edirik. Bir az qovururuq. Soyuq suyla konsistensiyanı açırıq. İsti suyunu da qoyuruq. Pörtmüş noxudla mərci əlavə edirik. Qaynamağa qoyuruq. Qaynayanda mantı əlavə edirik. Duzunu atırıq və qapağını bağlayıb bişməyə qoyuruq.


Tarix: 23.01.2015 / 16:31 Müəllif: Aziza Baxılıb: 36 Bölmə: Şorbalar ve Helimler
loading...