Un halvası - Resept
Vəsaitlər:
100 qram marqarin
2 su stəkanı un
1 çay stəkanı maye yağ
qırılmış qoz
Şərbəti üçün:
2 su stəkanı toz şəkər
3 su stəkanı isti su
Hazırlanması:
Bir kasada toz şəkəri və suyu qarışdırın. Çəlik qazanda marqarini və maye yağı əridin. Unu əlavə edərək qəhvəyi olana qədər karıştırın. qozları əlavə edin və 5 dəqiqə daha qarışdırın. İsti suyu yavaş yavaş əlavə edin və top top olmaması üçün davamlı qarışdırın.
Ocaqdan aldıqdan sonra şorba kaşığıyla şəkil verin.
Nuş Olsun
Tarix: 23.11.2014 / 21:17 Müəllif: Aziza Baxılıb: 34 Bölmə: Şirniyyatlar
loading...