Quş Üzümlü Peçenya
Ərzaqlar:
yarım çay stəkanı quş üzümü
1 çay stəkanı döyülmüş qoz içi
1 çay stəkanı şəkər
1 çay stəkanı süd
100 qr marqarin
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu
un (lazım olduğu qədər)
Hazırlanması:
Dərin bir kasaya bütün ərzaqlrı qoyun. Ərzaqları yaxşıca əzin.
Ala bildiyi qədər un (təxminən 2,5 stəkan) əlavə edərək yumşaq bir xəmir əldə edin.
10 dəqiqə xəmiri qoyun qalsın. Qoz böyüklüyündə parçalar alaraq ovuc içində yumrulayın.
Bunları nimçəyə düzün. 200 dərəcədə isitilmiş sobada bişirin.
Hakkında: Çox ləziz və damaq dadınıza uyğun olacaq Şirniyyatlərdəndir
Tarix: 26.12.2014 / 18:36 Müəllif: Aziza Baxılıb: 63 Bölmə: Şirniyyatlar
loading...