Ərzaqlar:
1.5 stəkan sn
175 qr. sərə yağı
1 ədəd yumurta ağı
1 stəkan pudra şəkəri
1 paket vanil
1/2 paket qabartma tozu
1 stəkan toz şəkər
Hazırlanması:
Unu ələyin. Ortasını çuxur şəklində açın.
Otaq istiliyində əzridilmiş kərəyağını, pudra şəkərini, yumurtanın ağını, vanil və yarım paket qabartma tozunu əlavə edin.
Yaxşıca qarışdırdıqdan sonra xəmir alınana qədər yoğurun. Xəmiri üç bərabər parçaya ayırın.
Bu parçaları uzun bir rulet şəklində yoğurun. Toz şəkəri düzbucaqlı şəklində olan nimçəyə yayın.
Xəmir ruletlərini şəkərə batırın. İti bir bıçaqla 2 sm genişliyində kəsin. Çox yüngül yağlanılmış nimçəyə düzün.
Orta hərarətli bir sobada 15 dəqiqə bişirin.
Hakkında: Çox ləziz və damaq dadınıza uyğun olacaq Biskuvitlərdəndir
Tarix: 26.12.2014 / 18:36 Müəllif: Aziza Baxılıb: 114 Bölmə: Şirniyyatlar