Desertlər → Bananlı karamelli desert
MATERİAL SİYAHISI:
1 litr süd
1 çay stəkanı toz şəkər
2 xörək qaşığı un
2 xörək qaşığı nişasta
1 paket vanil
1 poşet köpükləndirilmiş şəndi
QAT ARALARI ÜÇÜN:
1 paket yulaf biskvit
3 banan
KARAMEL SOUSU ÜÇÜN:
1 paket krem
1 su stəkanı toz şəkər
İÇİ:
Südü qazana tökürük. Toz şəkəri, unu, nişasta və vanili əlavə edirik. Ocaq üzərində görürük. Çırpma teliylə qarışdıraraq bişiririk. Konsistensiya koyulaş-ıb qaynamağa başlayanda altını bağlayırıq. Soyumağa qoyuruq.
Digər tərəfdən karamel sousu üçün, kiçik polad qazana şəkər tozu tökürük. Toz şəkəri zəif odda əridirik. Kremini tökürük və taxta qaşıqla Ardı »