Desertlər → Çiyələk souslu rəvani
MATERİAL SİYAHISI:
3 yumurta
1 su stəkanı toz şəkər
1 çay stəkanı üyüdülmüş un
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu
3 xörək qaşığı un
SOSU ÜÇÜN:
500 q çiyələk
1 su stəkanı su
1 çay stəkanı toz şəkər
2 xörək qaşığı nişasta
ŞƏRBƏTİ ÜÇÜN:
1,5 su stəkanı toz şəkər
2,5 su stəkanı su
Yarım limon
İÇİ:
Yumurtaları qarışdırma qabına qırırıq. Şəkər tozu tökürük və mikserlə yaxşıca köpüklənən qədər çalırıq. Üyüdülmüş unu, vanili, qabartma tozunu və unu qoyuruq. Spatula-la köpüyünü endirmədən havaya qaldıraraq qarışdırırıq. Yağlanmış şüşə soba qabına xərci tökürük. Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcəlik Ardı »