Şorbalar ve Helimler → Xaş
[b][color=#21cad3]Beləliklə, xaş üçün lazymdır.
Mal ayağı, özüdə qabaq ayaqları və qoca olmasın
Ayaqları tükdən təmizləmək üçün oda tutmaq lazımdır. Bir neçə dəfə yumaq, oynaqlar üzrə 2-4 yerə bölmək.
Bunları minalanmış qazanın içinə qoymaq, üstünə su tökmək. Kəfi yiğmaq, su qaynayanda, onu boşaltmaq, bir daha ayaqları yumaq və təmiz suyun içinə salmaq. Su 15-20 sm ayaqları örtməlidir və balaca odun üstündə bişihttp://www.metbex.net/wp-admin/post-new.php?post_type=postrmək. Su bərk qaynamamalıdır. Vaxtaşırı kəfi yığmaq.
Mən bir baş soğan atıram ki, kəf yaxşı yığılsın və kök salıram ki, suyu şəffaf olsun. Bişirilmənin yarısında soğanı və kökü çıxarıb tullayıram. Sona yaxın duz, iri istiot və dəfnə yarpağı əlavə edirəm. Ayaqlar o həddə qədər Ardı »