MATERİAL SİYAHISI:
2 levrek balığı
1 dəstə ispanaq
1 qırmızı soğan
1 kasa gilas pomidor
1 dəstə cəfəri
1 limon
Qarışıq göyərti
Kahı
Zeytun yağı
Duz
İÇİ:
Levrek-ləri can əti edirik, ya da balıqçıdan bu şəkildə alırıq. Yağlı kağız sərilmiş soba xonçasına levrek-ləri düzürük. Üzərinə zeytun yağı duz və istiot tökürük. Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcəlik sobada balıq bişiririk. İspanağı, qarışıq göyərti, kahı əlimizlə qıraraq qırma salat hazırlayırıq və qarışdırıb boşqaba alırıq.
Üzərinə ikiyə kəsilmiş gilas pomidor, halqa doğranmış soğan qoyuruq. Üzərinə cəfəri yarpaqları səpirik. Limon sıxırıq duzunu atırıq və zeytun yağı tökürük. Üstünə də bişmiş balıqları düzərək xidmət edirik.
Tarix: 21.04.2015 / 16:17 Müəllif: Nurana Baxılıb: 121 Bölmə: Salat tarifleri