Dünya mətbəxi → ++++++++++6 ədviyyatın xeyri!
Yeməklərinizdə, şirniyatlarınızda, çörək istehsalında, qısacası mətbəxin hər anında istifadə edəcəyiniz, ləzzətin sağlamlıqla inteqrasiya olunduğu kiçik sirləri göz ardı etməyin.
Kətan toxumu
Kətan toxumu yüksək nisbətdə çoxlu doymamış yağ turşuları, aşağı nisbətdə doymuş yağ turşusu, yüksək nisbətdə liflə birlikdə bol miqdarda kalium, az miqdarlarda isə maqnezium, dəmir, mis, sink və müxtəlif vitaminlər ehtiva edər.
Kətan toxumunu təbii məhsul dükanlarından əldə edə bilərsiniz. Təzəliyini anlamaq üçün çəmənlənib çəmənlənmədiyinə baxa bilərsiniz, əgər çəmənlənmirsə götürdüyünüz yerə qaytarın. Üyüdülmüş kətan toxumunun həzmi çox daha asandır. Kətan toxumu otaq istiliyində bir il təzəliyini qoruyar. Mətbəxdə kətan toxumunu əl altında saxlayaraq, üyüdülmüş halda salatlarınıza, qatığınıza səpə bilər, sobada etdiyiniz xəmir Ardı »