Dünya mətbəxi → Abant kababı
MATERİAL SİYAHISI:
400 q. Qiymə
Duru yağ
1 soğan
Pulbiber, zirə, duz, istiot
Daxili Xərci Üçün:
2 soğan
4 diş sarımsaq
1 qırmızı istiot
1 dəstə ispanaq
1 kasa göbələk
Duru yağ
Duz, istiot
Beşəmel Sosu Üçün:
2 su stəkanı süd
1 xörək qaşığı un
Duz, istiot
Duru yağ
Üzəri Üçün:
Kaşar pendiri
İÇİ:
Qarışdırma qabına qiyməni soğanı, duz, istiot, zirə və ala bildiyi qədər suxarı ilə küftə yoğurun. Hazırladığınız küftə 6 hissəyə ayırın. Bu düyümləri çox dərin olmayan çanaqlar halına gətirin. Yağlanmış soba xonçasına düzərək 200 dərəcədə bişirin.
Digər tərəfdə Ardı »