Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Duza qoylmuş bibər.

Tərkib:
Bibər – 10 əd, sarımsaq -120 q, cəfəri -150 q, nanə -100 q, saplaqlı istiot -150 q, duz -20 q, üzüm sirkəsi -500q.
Hazırlanması:
Bibər qaynar duzlu suda 1-2 dəq pörtülür. Saplağa yaxın yerindən kəsilib içi çıxarıldıqdan sonra oraya sarımsaq, göyərti və saplaqlı istiotdan hazırlanmış iç qoyulur və kəsilən qapağı ilə örtülür. Sonra cərgə ilə bankanın içinə yığılıb hər cərgədə duz səpilir və üstünə üzüm sirkəsi tökülür. Ən son bankanın qapağı örtülür sərin yerdə saxlanılır.


Tarix: 24.11.2014 / 11:10 Müəllif: Aziza Baxılıb: 48 Bölmə: Turşular
loading...