Balıq xörəkləri → Qarğıdalı ununda qızarmış levrek
MATERİAL SİYAHISI:
3 levrek
1 kasa qarğıdalı unu
Duz
İstiot
QIZARTMAQ ÜÇÜN:
Duru yağ
XİDMƏTİ ÜÇÜN:
Qarışıq göyərti
Qırmızı soğan
İÇİ:
Levrek-ləri balıqçıda can əti etdiririk. Levrek-lərin üzərinə duz və istiot atırıq. Qarğıdalı ununa levrek sümüksüz ətləri tamamilə batırırıq. Qızmış duru yağ da levrek-ləri qızardırıq. Qarışıq göyərtiləri əlimizlə qıraraq boşqaba qoyuruq. Qırmızı soğanı halqa doğrayırıq və yaşıllığın üzərinə qoyuruq. Qızarmış levrek-ləri də üzərinə qoyaraq xidmət edirik. Ardı »