Dünya mətbəxi → Qiyməli kəsmə mantı
İÇİ:
Unu qarışdırma qabına alırıq. Duzunu atırıq və ortaya yumurtaları qırırıq. Az ilıq su tökürük. Ortadan başlayaraq xəmiri yoğururuq. Xəmirin üzərinə un səpirik və dincəlməyə qoyuruq. Üzəri üçün, tavaya duru yağ qoyuruq və öldürməyi əlavə edərək qovururuq. Tomatları əlavə edirik və qarışdırırıq. Duzunu və qara bibəri qoyuruq. Xəmirin üzərinə un səpirik və pərlə incə bir xəmir açırıq. Xəmiri nazik zolaqlar halında kəsirik. Qazanda su qaynadırıq və duz atırıq. Kəsdiyimiz xəmirləri qazanda qaynadırıq. Gördüyümüz xəmiri süzürük və boşqaba qoyuruq. Qatığın üzərinə sarımsağı rəndələyirik, duz atırıq və çalırıq. Xəmirin üzərinə qatqı tökürük. Qiymə xərci tökürük. Cəfəri nazik doğrayırıq və üzərinə səpərək süfrəyə Ardı »