beyaz.az

Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Kəvərli Kartof Şorbası

MATERİAL SİYAHISI:

2 kartof
2 kəvər
1 təzə sarımsaq
2 şorba q. Kərə yağı
2 su s. Ət suyu
1 şorba q. Un
Duz
Su

İÇİ:

Kəvəri və təzə sarımsağı doğrayırıq. Kartofları soyub kub seklinde doğrayırıq. Qazana duru yağ və kərə yağı qoyuruq. Kəvəri və sarımsağı əlavə edib qarışdırırıq. Kəvər yumşalanda kartofu əlavə edib qovururuq.

Unu əlavə edib un qoxusu çıxana qədər qovururuq. Soyuq ət suyunu tökürük və qarışdırırıq. İsti suyunu veririk, duzunu atırıq. Qapağını baglayib zəif odda bişiririk. Tərəvəzlər bişəndə əl blendırından keçiririk və xidmət edirik.


Tarix: 23.01.2015 / 15:52 Müəllif: Aziza Baxılıb: 28 Bölmə: Şorbalar ve Helimler