Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Düşbərəli şorba
Düşbərəli şorba

MATERİAL SİYAHISI:

1 kasa düşbərə
1 kasa pörtmüş noxud
1 su stəkanı ət suyu
2 xörək qaşığı un
2 xörək qaşığı kərə yağı
1 xörək qaşığı tomat
Pulcuq istiot
Nanə
Zeytun yağı
Duz
Su

İÇİ:

Unu, bir az zeytun yağını və kərə yağını qazana qoyuruq. Çırpma teliylə qarışdıraraq unun iyi çıxana qədər qovururuq. Tomatı əlavə edirik və qovurmaya davam edirik. Soyuq ət suyla qarışdıraraq konsistensiyanı açırıq. İsti su veririk. Noxudu və düşbərəni qoyuruq. Duzunu da ataraq bişməyə qoyuruq. Konsistensiya çox tünd olsa isti suyla konsistensiyanı açarıq. Xörəyimiz tamamilə bişəndə pul bibər və nanə tökərək servis edirik.


Tarix: 08.04.2015 / 23:21 Müəllif: Nurana Baxılıb: 94 Bölmə: Şorbalar ve Helimler
loading...