MATERİAL SİYAHISI:
 
 500 q kələm
 1 kasa barbunya
 1 kasa qırıq qarğıdalı 
 1 xörək qaşığı istiot abqora
 1 xörək qaşığı qarğıdalı unu
 2 xörək qaşığı kərə yağı
 300 q. Quzu qabırğa
 1 dənə acı quru istiot
 Duz
 Su
 
 İÇİ:
 
 Doğranmış quzu qabırğa şorba qazanına qoyub qovururuq. Suda gözlədilmiş qırıq qarğıdalı  və barbunya əlavə edirik. Kərə yağını qoyuruq. Qarışdırırıq və isti su verib qaynamağa qoyuruq. Barbunya və qınıq qarğıdalı  bişmək ərəfəsində doğranmiw kələmi əlavə edirik. Qarğıdalı ununu və bibər tomatı bir qaba qoyuruq. İsti suyunu qoyuruq və çırpma teliylə qarışdıraraq qazana əlavə edirik. Bişməsinə yaxın duzunu atırıq. Ocaqdan almadan dərhal əvvəl acı istiot -ni qoyuruq. Bütün materiallar bişirəndə ocaqdan alaraq xidmət edirik.
Tarix: 23.01.2015 / 11:07 Müəllif: Aziza Baxılıb: 40 Bölmə: Şorbalar ve Helimler