Şirniyyatlar → Krep tortu
                        Lazım olanlar: 
3 Yumurta 
2,5 su stəkanı süd 
2 su stəkanı un 
1 / 2 stəkan şəkər 
100 qr əridilmiş şokolad 
1 paket vanil 
1 çay qaşığı qabartma tozu 
2 paket kremşanti 
1 paket labne pendir 
şokolad sousu 
Hazırlama qaydası: 
Krep tortuYumurta, süd, un, şəkər, qabartma tozu, vanil, çikolta mikser ilə çırpılıp krep xəmiri hazırlanır. Çox az yağlanılmış teflon tavaya çömçə ilə tökülərək mümkün qədər incə bir konsistensiyada krep hazırlanır. Nəhayət, sürmək üçün iki paket krem şanti hazırlanır. Mikserdə bir paket labne pendir əlavə olunaraq yaxşıca çırpılır. Soyuyan krep arasına bu krem sürtülərək krep üst-üstə düzülür. Ən üstə hazırlanan şokoladlı sous                        Ardı »
                
 
                         