beyaz.az

Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Un halvası - Resept

Vəsaitlər:
100 qram marqarin
2 su stəkanı un
1 çay stəkanı maye yağ
qırılmış qoz

Şərbəti üçün:
2 su stəkanı toz şəkər
3 su stəkanı isti su

Hazırlanması:
Bir kasada toz şəkəri və suyu qarışdırın. Çəlik qazanda marqarini və maye yağı əridin. Unu əlavə edərək qəhvəyi olana qədər karıştırın. qozları əlavə edin və 5 dəqiqə daha qarışdırın. İsti suyu yavaş yavaş əlavə edin və top top olmaması üçün davamlı qarışdırın.
Ocaqdan aldıqdan sonra şorba kaşığıyla şəkil verin.

Nuş Olsun


Tarix: 23.11.2014 / 21:17 Müəllif: Aziza Baxılıb: 34 Bölmə: Şirniyyatlar