Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Cücə plovu

Düyü

Su

Duz

Yağ

Zəfəran

Cücə

Kuraqa

Kişmiş

Xurma
[bg=#cac8e9][/bg]


Cücəni təmizləyib 10-15 dəq. duz yaddan çıxmadan suda bişirmək. Çox vacibdir ki, cecənin bişirilməsi ötməsin, çünki düyünün altında da cücə hıələ bişəcək. Cücə soyuyan kimi qanad və budların uclarını kəsin və içini quru meyvə ilə doldurun. Sonra hər şey toyug plovda olduğu kimi.

Başqa bir üsul. Adi plov hazırlanır. Quru meyvə kiçik odun üstündə qovurulur. Cücələr tikələrə bölünür,duzlanır və istiotlanır. Bir saat qaldıqdan sonra tavada yağla qızardılır. Süfrəyə ayrıca verilr.


Tarix: 13.12.2012 / 11:22 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 321 Bölmə: Plovlar
loading...