Professional evdar qadınlarının sirrləri
• Köhnəlmiş çörəyi təzələmək üçün üzərinə bir az su səpib, sobaya qoyun. 10-15 dəqiqə qaldıqdan sonra çörək yeni alınmış kimi olacaq.
• Hazırladığınız kekslərin və peçenyelərin daha yaxşı alınması üçün sodaya bir az şəkər tozu qatın.
• Karotf bişirərkən suyuna bir qaşıq sirkə töksəniz, onların rəngi təbii qalacaq və daha ləzzətli olacaq.
• Yumurtanı bişirərkən çatlamaması üçün üzərinə limon sürtün.
• Əgər xörəyinizin duzu artıq olarsa, ona sirkə tökün və ya limon sıxın.
• Evdə çörək bişirərkən, xəmirə bir az bişmiş kartof qatsanız, çörək daha gec xarab olar.
Tarix: 17.05.2013 / 19:35 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 61 Bölmə: Maraqli Melumatlar ve gozellik sirleri
loading...