Şokolad Dondurma
Lazım olan ərzaqlar:
100 qram şokolad,
60 qram şəkər,
100 qram süd,
250 qram qaymaq.
Hazırlanma qaydası:
Öncə şokolad əzilərək bir qaba tökülür. Sonra bu qab içərisində qaynar su olan digər bir qabin içərisinə qoyulur. Eləki şokolad əridi, onun üzərinə 20 qram şəkər və nəzərdə tutulmuş südü əlavə edilib qarışdırılır. Alınan kütlə soyudulur.. Qaymaq qalmış 40 qram şəkərlə çalınaraq, şokoladlı kütləyə əlavə olunur. Qarışıq soyuducunun buz kamerasına qoyulur. Nəzərinizə çatdırırq ki, şokoladın əvəzinə 40 qram kakao tozu və 40 qram şəkər də götürmək olar.
Tarix: 18.12.2012 / 20:15 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 304 Bölmə: Dondurmalar
loading...