Maraqli Melumatlar ve gozellik sirleri → Həyatınızı yüngülləşdirin
Xanımlar, bu mövzuda sizə verəcəyim növbəti məsləhətləri qaçırmayın! Mətbəxdə lazımsız yerə vaxt itirmək istəməyənlər diqqətli olsun!
Portağal sıxarkən
Portağalın suyunun yaxşı çıxması üçün onu bir müddət soyuq suda saxlayın.
Soğan soyarkən
Gözlərinizin yaşarmaması üçün soğanı su dolu qabın içində soyun.
Yağ sıçramasın
Qızartma zamanı yağın sıçramasının qarşısını almaq üçün qabın içinə bir çimdik duz atmaq lazımdır. Qurudulmuş limon qabığı ilə yağlı qabları silsəniz, onlar tərtəmiz olacaqdır.
Qarğıdalı bişirərkən
Qarğıdalının daha ləzzətli olması üçün qazana 1 çay qaşığı şəkər tozu atın. Qarğıdalının qabıqlarını da yuyub sala bilərsiniz.
Bayat çörək
Çörəyi kub şəklində doğrayıb qızartdıqdan sonra şorbalarda istifadə etmək üçün bir qaba qoyub soyuducuya yerləşdirin. Bundan başqa, qızardılmış çörəyi qəhvəüyüdəndən keçirib Ardı »