beyaz.az

Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Şokolad Souslu Puding

Ərzaq:
4 Su stəkanı süd
3 Yemək qaşığı misir nişastası və ya düyü unu
2 Qəhvə fincanı şəkər tozu
1 Paket vanil
1 Çay stəkanı hazır şokolad sousu

Hazırlanması:
Qazana misir nişastasını və ya düyü ununu, şəkər tozu və südü qoyun.
qaynayıncaya qədər qarışdırın.
Ardından vanil də əlavə edərək bişirin.
Pudinq qatılığına gəlincə, suyla islatdığınız bir nimçəyə bu qarışığı boşaldıb soyumağa buraxın.
Soyumağa buraxdığınız nimce muhallebiyi dilimleyip xidmət qabına alın.
Üzərinə şokolad sousu gəzdirib soyuq olaraq xidmət edin.

Nuş Olsun!


Tarix: 29.11.2014 / 14:25 Müəllif: Aziza Baxılıb: 49 Bölmə: Dünya mətbəxi